Zásady s.r.o. Smetana a Smetana o zpracování osobních údajů dle GDPR

Všichni zaměstnanci v naší firmě považujeme osobní údaje za velmi citlivé informace a podle toho s nimi také nakládáme. Prosíme Vás přečtěte si, jak k ochraně Vašich osobních údajů přistupujeme. Pokud byste s jakýmkoliv bodem nesouhlasili nebo měli jakékoliv dotazy, kontaktujte nás, správce osobních údajů MDCR, DEKRA a.s, MVCR, MFCR ,ÚNMZ. Správcem osobních údajů je: Smetana a Smetana s.r.o. Lažínky 71 676 02 Moravské Budějovice Tel.: 568420332,602144332 E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. IČ: 63480565 DIČ: CZ63480565 Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném K.o.s. v Brně, spisová značka C 20840

Kontakt na osobu zodpovědnou za ochranu osobních údajů: Smetana Jiří (kontaktní osoba) Telefon: 602144332 E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Účel zpracování Společnost zpracovává osobní údaje bez souhlasu klientů pro splnění povinností, které jí ukládají právní přepisy a za účelem jednání o smlouvě, pro ochranu svých práv a právem chráněných zájmů, pro zajištění bezpečnosti provozu a předcházení podvodům. Se souhlasem zpracovává MDCR údaje za účelem informování klienta o blížícím se konci platnosti technické prohlídky.

Vaše osobní údaje jsme oprávněni ze zákona zpracovávat bez Vašeho souhlasu pro následující účely:

a)pro dodržení našich právních povinností, zejména -plnění oznamovacích povinností vůči orgánům veřejné moci; -splnění archivačních povinností;

b)uzavření nebo plnění smlouvy s Vámi

c)existující oprávněný zájem společnosti, zejména pro -ochranu práv a právem chráněných zájmů společnosti, oprávněných příjemců nebo jiných příslušných osob, například při vymáhání pohledávek, postoupení pohledávek, realizace zajištění nebo jiného uplatnění pohledávek; -rozvoj a vývoj poskytovaných služeb; -řešení veškeré sporné agendy, zejména pro účely vedení soudních či jiných sporů;

S Vaším souhlasem zpracováváme údaje zejména pro následující účely:

a)za účelem informování klienta o blížícím se konci platnosti technické prohlídky; V této souvislosti zpracováváme pouze jméno, přímení, korespondenční adresu, telefonní nebo emailový kontakt.

b)občasného poskytnuti obchodní nabídky týkající poskytovaných služeb po ukončení posledního aktivního smluvního vztahu se společností. Rozsah zpracovávaných údajů Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom vám mohli nabídnout kvalitní služby na míru.

  • Jméno, příjmení popř. název společnosti
  • Telefonní číslo ,včetně zodpovězení Vašich dotazů
  • E-mailová adresa
  • Značka a model Vašeho vozidla , RZ , VIN

Cookies

Pro funkčnost našich webových stránek používáme soubory „cookies“, což jsou malé datové soubory ukládané na disk vašeho počítače. Soubory cookies používáme k tomu, aby bylo možné vložit zboží do košíku a zpracovat vaši objednávku a dále abychom mohli lépe porozumět tomu, jakým způsobem jsou naše stránky používány a aby je bylo možné optimalizovat. Soubory cookies nám mohou např. říci, jestli jste naše stránky už v minulosti navštívili nebo jestli jste novým návštěvníkem. Soubory cookies, které používáme, neukládají žádné osobní údaje ve smyslu těchto podmínek, ani jinak neshromažďují informace umožňující identifikaci konkrétní osoby, vyjma IP adresy. Pokud si nepřejete soubory cookies přijímat, můžete v nastaveních vašeho internetového prohlížeče všechny soubory cookies z disku vašeho počítače vymazat, zablokovat jejich příjem a můžete také nastavit, abyste byli před uložením každého jednotlivého souboru na tuto skutečnost upozorněni. Se zakázanými cookies však není možné vložit zboží na našem e-shopu do košíku a provést nákup, lze stránky jen prohlížet. Pro bližší informace vyhledejte v nápovědě vašeho internetového prohlížeče kapitolu týkající se právě cookies:

  • Firefox
  • Microsoft Internet Explorer
  • Google Chrome

Vaše práva Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládáme. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, pokud budete potřebovat:

  • získat opis Vašich osobních údajů – napište nám a my Vám pošleme, jaká data o vás máme,
  • opravit Vaše osobní údaje – osobní údaje můžete opravit po přihlášení do Vašeho účtu (pokud jste se registrovali), případně nám napište,jaké údaje máme špatně a my zajistíme jejich změnu,
  • vymazat vaše osobní údaje – pokud si nepřejete, aby Vaše osobní data byla dále zpracovávána, ozvěte se nám a my se o to postaráme,
  • omezit zpracování vašich osobních údajů – pokud žádáte o omezení zpracování Vašich osobních údajů, dejte nám vědět a my to zařídíme,
  • odvolat souhlas se zpracováním vašich osobních údajů – pokud chcete odvolat Váš souhlas se zpracováním osobních údajů, dejte nám to prosím vědět.
  • vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů. Pokud se jedná o zpracování osobních údajů pro účely přímého marketingu týká se námitka i profilování. Pokud budete chtít toto právo uplatnit, kontaktujte nás prosím.
  • podat stížnost – naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů můžete se na něj kdykoliv obrátit se svým problémem (nicméně věříme tomu, že to nebude potřeba a že všechny Vaše případné stížnosti vyřešíme k Vaší spokojenosti společně.)

Odkazy na legislativu

Postupujeme vždy v souladu s platnou legislativou, jejíž plné znění najdete na těchto odkazech:

  • NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)
  • Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve
  • Zákon č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti ve znění účinném od 1. července 2017 .

Fakturační údaje

SMETANA a SMETANA s.r.o.
Lažínky 71
67602 Moravské Budějovice
IČO: 63480565
DIČ: CZ63480565

Kontaktní informace

vedoucí: SMETANA Jiří
telefon: +420 568 420 332
mobil: +420 602 144 332
email: stk.smetana@atlas.cz 

Provozní doba

Pondělí   6:00-20:00
Úterý 6:00-20:00
Středa 6:00-20:00
Čtvrtek 6:00-20:00
Pátek 6:00-20:00
Sobota 7:00-12:00

Spolupracujeme

měření emisí, autoservis